Bedrijfspand verkopen

Verkoop uw bedrijfspand eenvoudig, met zekerheid en zonder makelaar

Bent u op zoek naar een eenvoudige en snelle manier om uw bedrijfspand te verkopen? Bij Mijnpandverkopen.nl bieden wij een directe en efficiënte oplossing om uw bedrijfspand te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar. U ontvangt een vrijblijvend bod dat gebaseerd is op de executiewaarde, wat betekent dat het bod onder de marktwaarde kan liggen. Dit bod komt zonder verborgen kosten en biedt volledige zekerheid.

Direct uw pand verkopen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen een bedrijfspand verkopen via Mijnpandverkopen.nl

1

Geen makelaarskosten

Verkoop uw bedrijfspand zonder de hoge kosten van een makelaar

2

Direct bod

Ontvang snel een bod op uw bedrijfspand zonder financieringsvoorbehoud.

3

Flexibele voorwaarden

U bepaalt de voorwaarden en de overdrachtsdatum.

4

Zekerheid van verkoop

Vermijd onzekerheden en verkooprisico’s met de garantie van een directe verkoop.

5

Reële waarde

Ontvang direct de executiewaarde van uw pand zonder lang verkoopproces. Wij beloven geen gouden bergen, maar doen een reëel bod en staan garant voor onze prijs.

6

Snel en efficiënt

Een snelle en zorgeloze verkoopervaring.

7

Snel geld vrijmaken voor ondernemersdoelen

Verkoop uw bedrijfspand en maak snel kapitaal vrij voor investeringen in uw onderneming, zoals groei, uitbreiding of het versterken van uw financiële positie.

Verkoop uw bedrijfspand snel en zonder gedoe

Bij Mijnpandverkopen.nl veranderen we de manier waarop u uw bedrijfspand verkoopt. Zeg vaarwel tegen de traditionele verkoopstress en hallo tegen een gestroomlijnd proces waarbij direct aan ons verkopen centraal staat. Elk bedrijfspand heeft zijn eigen verhaal en unieke aspecten; wij eren dit door maatwerkoplossingen te bieden die passen bij de specifieke eisen van uw vastgoed.

Flexibele verkoopopties

Of uw pand nu belast is met een hypotheek, volledig is afbetaald, momenteel leegstaat, of nog in gebruik is bij huurders, wij bieden een verkooproute die bij u past. Onze veelzijdige aanpak omvat:

 • Directe overname: Verkoop uw bedrijfspand snel, vrij van de complexiteit van huurovereenkomsten.
 • Overname met huurders: Wij respecteren lopende huurcontracten en nemen deze naadloos over.
 • Variabele staat: Of uw pand nu in perfecte staat is of juist toe is aan wat liefde en aandacht, wij zijn geïnteresseerd.

Ons verkoopproces is simpel en duidelijk

We willen het verkopen van uw pand zo makkelijk mogelijk maken voor u. Hier is hoe we dat doen:

 • Eerste gesprek: Laat ons weten dat u wilt verkopen door ons online formulier in te vullen of ons even te bellen. We praten graag over uw pand en wat u nodig heeft.
 • Snelle beoordeling: Onze experts nemen een kijkje naar uw pand. Vaak kunnen we dit doen zonder langs te komen.
 • Vrijblijvend bod: U krijgt van ons een duidelijk en eerlijk bod, gebaseerd op de echte waarde van uw bedrijfspand.
 • Soepele afhandeling: Als u akkoord gaat, regelen wij alles snel voor u. We zorgen voor de papieren en de notaris, zodat alles netjes en correct gebeurt.

Elke stap in ons proces is bedoeld om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken. U staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Complete ondersteuning, geen verrassingen

Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke overdracht, ons team staat klaar om u door elke stap te begeleiden zonder verborgen kosten of onvoorziene obstakels. Wij nemen de last op onze schouders, zodat u zich kunt focussen op uw toekomstige plannen.

“Elk bedrijfspand is uniek en onze benadering weerspiegelt dit. We zijn toegewijd om u een persoonlijke en naadloze ervaring te bieden. Verkoop uw bedrijfspand snel en moeiteloos; wij zorgen voor de details.”

Ik wil graag advies op maat
bedrijfspand verkopen zonder makelaar met MijnPandVerkopen.nl

Kosten van het verkopen van uw pand via Mijnpandverkopen.nl

Bij het verkopen van uw bedrijfspand zijn er vaak onverwachte kosten waar u rekening mee moet houden. Hier is een kijkje in wat traditionele verkoopmethoden u kunnen kosten:

 • Makelaarskosten: Gewoonlijk vragen makelaars 1% tot 3% van de verkoopprijs als commissie. Dit kan flink oplopen.
 • Notariskosten: Het is noodzakelijk dat een notaris de overdrachtsakte opmaakt en registreert, wat de kosten verder opdrijft.
 • Energielabel: Een geldig energielabel is verplicht bij verkoop. Afhankelijk van uw aanbieder kunnen deze kosten variëren.
 • Overige kosten: Van verkoopbrochures tot advertenties en het verkoopklaar maken van uw pand, de kleine uitgaven stapelen zich op.

Kies voor eenvoud en besparing met Mijnpandverkopen.nl

Als u kiest voor Mijnpandverkopen.nl om uw bedrijfspand direct te verkopen, kunt u al deze extra kosten vermijden. Wij nemen uw pand over zonder tussenkomst van makelaars, wat betekent dat u geen commissie hoeft te betalen. Ook alle bijkomende verkoopkosten nemen wij voor onze rekening.

Ons proces is eenvoudig en transparant:

 • Direct contact: Vul gewoon ons online formulier in of bel ons direct. We luisteren graag naar uw verhaal en bespreken uw wensen.
 • Snelle en efficiënte beoordeling: Wij waarderen uw tijd en kunnen vaak uw pand beoordelen zonder bezoek.
 • Een eerlijk bod: U ontvangt snel een transparant bod dat de echte waarde van uw pand weerspiegelt.
 • Soepele afhandeling: Gaat u akkoord met het bod? Wij zorgen voor een snelle en zorgeloze afhandeling van alle juridische zaken, inclusief de overdracht via een notaris.

Kies voor het gemak en de kostenbesparing van Mijnpandverkopen.nl en ervaar hoe simpel het verkopen van uw bedrijfspand kan zijn. Wij staan voor u klaar om het proces zo vlot en vriendelijk mogelijk te laten verlopen. Bent u klaar om te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Ik wil mijn bedrijfspand verkopen

Veelgestelde vragen over bedrijfspand verkopen via Mijnpandverkopen.nl

Hoe snel kan ik mijn bedrijfspand verkopen aan Mijnpandverkopen.nl?

U kunt uw bedrijfspand vaak al binnen enkele dagen verkopen. Na het indienen van uw aanvraag nemen we binnen 24 uur contact met u op om het proces te starten.

Welke soorten bedrijfspanden koopt Mijnpandverkopen.nl?

Wij kopen verschillende soorten bedrijfspanden, waaronder kantoren, winkelpanden, magazijnen, en zelfs verhuurde panden.

Zijn er verborgen kosten als ik mijn pand verkoop via Mijnpandverkopen.nl?

Nee, er zijn geen verborgen kosten. Wij nemen alle kosten voor onze rekening, inclusief notariskosten, waardoor het proces voor u volledig transparant en kosteloos is.

Moet ik mijn pand renoveren of voorbereiden voordat ik het verkoop?

Nee, u kunt uw pand in de huidige staat verkopen. Wij kopen panden zoals ze zijn, wat betekent dat u geen geld of tijd hoeft te investeren in renovaties of reparaties.

Hoe bepaalt Mijnpandverkopen.nl de waarde van mijn bedrijfspand?

De waarde wordt bepaald door een combinatie van factoren, waaronder de locatie, de staat van het pand, de huidige marktomstandigheden en het potentieel voor toekomstig gebruik. Onze experts zorgen voor een snelle en eerlijke evaluatie.

Wat gebeurt er als er huurders in mijn pand zijn?

Als uw pand verhuurd is, kunnen wij het pand overnemen inclusief de bestaande huurcontracten. Dit zal de verkoop niet compliceren; integendeel, het kan de waarde van uw investering verhogen.

Hoe transparant is het verkoopproces bij Mijnpandverkopen.nl?

Ons verkoopproces is volledig transparant. Van het eerste contact tot de uiteindelijke overdracht, u wordt bij elke stap geïnformeerd en betrokken. U ontvangt alle relevante informatie en documentatie gedurende het proces.

Kan ik mijn pand terugkopen nadat ik het heb verkocht aan Mijnpandverkopen.nl?

In de meeste gevallen wordt het pand verkocht zonder de optie om het terug te kopen. Echter, elke situatie is uniek, dus bespreek uw specifieke wensen met ons team.

Verkoop direct uw pand